Tim Christensen Gear Sale

Kære fellow guitar-gear-nørder

Igennem de seneste 6-7 år har jeg for alvor genopdaget min kærlighed til el-guitaren. Ikke mindst i forbindelse med gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014, udgivelsen af vores to seneste album (Forward In Reverse fra 2016 og Alter Echo fra 2020) og adskillige turnéer. Her har jeg haft anledning til en masse gear-nørderi – i den evige jagt på den gyldne tone. En masse forstærkere og pedaler er blevet afprøvet, både live og i studiet – nyindkøbte (af nyere og ældre dato) såvel som gamle modeller, jeg har haft stående. Det har været spændende og dejlig nørdet, og nysgerrigheden stopper nok aldrig. Skal jeg fortsætte med at gives plads til nye ting, må jeg dog også give slip på nogle gamle. Det har jeg – med et lille stik i hjertet – besluttet.

Sammen med min gamle ven Peter Dorvil fra Guitar Hunter afholder jeg derfor et arrangement, hvor jeg sætter en masse af mit gamle gear til salg. Hovedsageligt forstærkere og pedaler. Alle sammen virkelig gode ting.

Arrangementet bliver afholdt søndag d. 4. oktober kl 12.00 til 15.00 i Peters butik, Guitar Hunter på Nørre Farimagsgade 63, st.th 1364 København K, hvor jeg også selv vil være til stede.

Jeg håber, vi ses 🙂

Kh
Tim

Vigtig info!

På grund af COVID-19 må der højst være 35 gæster til arrangementet, og tilmelding er derfor nødvendig. Da pladserne er begrænset, henstiller vi til at man kun tilmelder sig arrangementet hvis man har interesse i at erhverve sig en af de pågældende varer som er sat til salg. Håber på jeres forståelse. Tilmelding sker via sales@guitarhunter.dk.

Priserne på varerne er faste. Skulle der være mere end én person som er interesseret i den samme vare, trækker vi lod. Herved har alle en chance for at få den pågældende vare. Varer der ikke bliver solgt til arrangementet vil efterfølgende blive lagt på webshoppen. Obs. Varer der måtte være tilbage efter arrangementet som kan købes på web er ikke fragtfrit. Vi anbefaler de afhentes, men kan naturligvis sendes på købers regning.

Covid-19 retninslinjer

Mundbind er påkrævet og der vil være håndsprit og mundbind tilgængeligt ved arrangementet. Derudover følger vi de generelle Covid-19 retningslinjer.

Vi glæder os til en fantastisk og ikke mindst hyggelig eftermiddag.

Med venlig hilsen


Peter Grønborg Dorvil
Guitar Hunter