Titelbillede

Om Guitar Hunter

Vi elsker musik, især klassisk rock and roll og de smukt forarbejdede high-end instrumenter, der skabte disse lyde. Vi elsker virkelig at erhverve og finde hjem til de fineste vintage- og high-end-guitarer. Efter at have været i guitarbranchen i over 17 år startede grundlæggeren og ejeren, Peter Grønborg Dorvil, selv op og skabte Guitar Hunter i 2018.

Om Guitar Hunter 1 Om Guitar HunterVedrørende vintage-guitarer 

Handel med vintage og sjældne guitarer kræver en masse teknisk viden og erfaring. Vores ekspertise ligger primært inden for Fender-, Gibson- og Martin-guitarer. Vi har brugt mange år på at samarbejde med andre vintageeksperter og musikprofessionelle for at opbygge forståelse og viden om markedet. Vi har en personlig passion for at finde "the real deal" og elsker spændingen ved jagten.

Det er Guitar Hunters mission kun at købe og handle med de fineste vintage- og high-end-guitarer. At købe et instrument fra Guitar Hunter er en garanti for, at varen er autentisk. Kunden kan nyde sin nyerhvervede vintage- og high end-guitar uden bekymringer. Du kan spille på din vintage eller sjældne guitar, lade den inspirere dig og være sikker på, at den er perfekt. Det er målet for Guitar Hunter.

Om Guitar Hunter 2 Om Guitar Hunter

Når det drejer sig om vintage-guitarer, gennemgår alle de instrumenter, vi sælger, en proces for at verificere deres originalitet. Når de har gennemgået denne proces, gør vi alt for at vise kunden præcis, hvad han eller hun får. Vi præsenterer hvert instrument med en fotoserie, der viser alle mulige vinkler og alle detaljer. Når man køber et elektrisk vintageinstrument fra Guitar Hunter, får kunden disse fotos på et USB-drev sammen med et ægthedscertifikat.

Nye guitarer 

Vi er primært en genbrugsbutik, men hvad angår helt nye guitarer, er vi den største autoriserede forhandler af Gibson Custom Shop, Fender Custom Shop, Gretsch Custom Shop og Taylor Guitars i Danmark.

Genbrug er vigtigt

Der er mange gode guitarer derude, som ikke bliver brugt. I stedet for at gemme dem væk, opfordrer vi vores kunder til at komme ind med dem og bytte dem til en ny guitar eller kontanter. På den måde får disse guitarer et nyt hjem og bliver forhåbentlig spillet meget på. Vores mål er at have et bredt udvalg af nyere/brugte guitarer, der passer ind i vores lagerbeholdning.

Vi prioriterer kundeoplevelsen. Hvert instrument skal opfylde kundernes behov og leve op til deres største forventninger. Vores intention er at yde den bedste kundeservice. Vi ønsker, at du skal være helt tilfreds, når du foretager et køb hos Guitar Hunter.

Hvis du leder efter en vintage, et sjældent instrument, en high-end guitar eller en vintageforstærker, er du kommet til det rette sted. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os. Det vil være os en ære at finde dit drømmeinstrument.

Med venlig hilsen

Om Guitar Hunter 3 Om Guitar Hunter
Peter Grønborg Dorvil & Guitar Hunter-teamet.