Titelbillede

Sælg din guitar

Vi købte 322 guitarer fra en guitarsamling i Danmark.

Måske den største guitarsamling i Danmark?

Vi har lige købt 322 guitarer fra en samler i Danmark! Se hele videoen om, hvordan du håndterer denne fantastiske samling.
Desværre gik vores værdsatte kunde, samleren Ole Kim Tranum, bort for 3 måneder siden, og nu var det tid for hans familie at lade samlingen finde et nyt hjem. Vi hos Guitar Hunter er meget beærede over at blive valgt til at håndtere samlingen. Vi vil håndtere den med den respekt, den fortjener, og vores mål er at få den ud til nye glade kunder, så de kan nyde disse fantastiske guitarer. Vi vil gerne takke Oles datter for at tænke på os, og vi vil gøre vores bedste for at håndtere denne samling med den største respekt.

Sælg din guitar

Vi er altidpå udkig efter nye instrumenter til vores lager. Hvis du overvejer at sælge din guitar eller bas, så husk os.

Vi har et godt omdømme for kvalitet og er kun interesseret i i original (ingen omlakering ect.) brugte guitarer, brugte basser, vintage guitarer, vintage basser og sjældne brugte guitarer. Vi betaler gerne den aktuelle markedsværdi for ekstraordinære genstande.

Hvad vi leder efter: Vintage Fender / Vintage Gibson / Fender Custom Shop / Gibson Custom Shop & Martin Guitars. Det er de eneste mærker, vi arbejder med. Vi køber ikke brugte forstærkere, kun vintage Fender-forstærkere.

Obs! Vi køber eller bytter kun, vi tilbyder ikke nogen konsignationsaftale.

Hvis du har en usædvanlig genstand at sælge, eller hvis du har spørgsmål om ovenstående, er du velkommen til at kontakte os.

Send os en e-mail på: sales@guitarhunter.dk - eller ring:+45 53 61 61 40

Sørg for at medsende billeder og en beskrivelse af den eller de varer, du er interesseret i at sælge, når du kontakter os via e-mail. Hvis du ringer, og vi ikke er tilgængelige, så læg en telefonsvarerbesked med en detaljeret beskrivelse af den eller de varer, du ønsker at sælge. Vi svarer så hurtigt, vi kan.

For at gennemføre en transaktion skal vi se varen personligt. Vi kan ikke give eller acceptere en nøjagtig pris via e-mail eller over telefonen. Vi vil besøger dig gerne personligt, hvis du har et sjældent kvalitetsstykke, som du ønsker at sælge. Det er ofte den nemmeste og hurtigste måde at gennemføre en transaktion på. Hvis et personligt besøg er for besværligt for nogen af parterne, kan du også sende varen til os, så vi personligt kan inspicere den. Hvis vi finder, at den er købsværdig ved modtagelsen, sender vi betalingen. Hvis vores inspektion viser, at varen ikke er som forventet, sender vi varen tilbage til dig. Denne metode kræver en kontrakt underskrevet af begge parter inden første forsendelse, som vi underskriver og e-mailer til dig og beder dig om at returnere til os.

ID-oplysninger

Hvis vi bliver enige om et salg, har vi brug for følgende oplysninger:
En kopi af dit gyldige pas eller kørekort samt dit fulde navn og adresse. Vi vil gør det ikke Vi kræver ikke dit personnummer (eller CPR-nummer), men vi kræver en kopi af et gyldigt billed-ID. Vi accepterer kun pas eller kørekort som gyldigt billed-ID.

Hvis du ikke fremlægger den påkrævede identifikation, kan vi ikke acceptere at købe fra dig. 

Tusind tak, fordi du overvejer os. Vi håber, at vi fortsat kan bevise, at vi er blandt de bedste købere og sælgere af de bedste sjældne guitarer, vintage-guitarer og forstærkere på markedet i dag.

Med venlig hilsen

Sælg din guitar 1 Sælg guitar
Peter Grønborg Dorvil
Guitarjæger