Titelbillede

Video

Vi købte 322 guitarer fra en guitarsamling i Danmark.

Måske den største guitarsamling i Danmark?

Vi har lige købt 322 guitarer fra en samler i Danmark! Se hele videoen om, hvordan du håndterer denne fantastiske samling.
Desværre gik vores værdsatte kunde, samleren Ole Kim Tranum, bort for 3 måneder siden, og nu var det tid for hans familie at lade samlingen finde et nyt hjem. Vi hos Guitar Hunter er meget beærede over at blive valgt til at håndtere samlingen. Vi vil håndtere den med den respekt, den fortjener, og vores mål er at få den ud til nye glade kunder, så de kan nyde disse fantastiske guitarer. Vi vil gerne takke Oles datter for at tænke på os, og vi vil gøre vores bedste for at håndtere denne samling med den største respekt.

Helt original Fender Broadcaster fra 1950

Vi er stolte af at kunne præsentere en helt original Fender Broadcaster fra 1950. Fremstillet i Fullerton, Californien. Fender Broadcaster fra 1950 er den første kommercielle elektriske guitar i verden, som startede det hele. Denne utrolige guitar er helt original hele vejen igennem. Vi er begejstrede for at kunne sige, at vi har en Fender Broadcaster fra 1950. Sikke et smukt og velklingende historisk stykke.

Original 1958 Gibson Les Paul Standard - Goldtop

En fantastisk 1958 Gibson Les Paul Standard - Goldtop, som vi lige har købt af en samler. Denne utrolige guitar er original hele vejen igennem bortset fra nye bånd. Den er elsket og spillet på, men samtidig holdt original. Beklager det danske sprog. I fremtiden vil vores videoer være på engelsk. Håber du nyder denne utroligt flotte guitar. Dette er helt sikkert en af de fedeste Goldtop, vi nogensinde har set.

Kirk Hammetts sorte Stratocaster fra 1959

Vi er stolte af at kunne præsentere denne enestående Fender Stratocaster fra 1959, som kommer fra Kirk Hammetts personlige samling, og som i æsken indeholder et par tidligere uudgivne billeder af Kirk Hammett med denne Fender Stratocaster sammen med bandet på scenen - alle taget af hans personlige fotograf. Denne guitar er blevet brugt til at spille Metallica-hittet "Nothing Else Matters" live på 'Hardwired To Self-Destruct'-turnéen (WoldWired Tour) Et originalt personligt brev fra Kirk Hammett, der beviser og bekræfter vores beskrivelse, er også inkluderet. Vi har fået det originale brev direkte fra Hammett selv.

Mads Langer interview - Hør Historien bag Guitarerne

Mads Langer har siden 2006 toppet hitlisterne både nationalt og internationalt. Gode sangskrivere søger altid de bedste guitarer, som inspirerer dem til at skrive nye sange. Mads har gennem årene anskaffet sig en imponerende guitarsamling, men har nu besluttet sig for at skille sig af med en del af de fantastiske guitarer. Vi i Guitar Hunter er stolte af at kunne præsentere og sælge disse fine instrumenter.

Se vores butik lige her, og tag den virtuelle rundtur!

Handel med vintage og sjældne guitarer kræver en masse teknisk viden og erfaring. Vores ekspertise ligger primært inden for Fender-, Gibson- og Martin-guitarer. Vi har brugt mange år på at samarbejde med andre vintageeksperter og musikprofessionelle for at opbygge forståelse og viden om markedet. Vi har en personlig passion for at finde "the real deal" og elsker spændingen ved jagten.

Original Gibson Les Paul Standard "Burst" fra 1960

Læs mere om dette utrolige guitarfund https://guitarhunter.dk/product/1960-gibson-les-paul-standard-burst/

DIZZASTER - Martin Nielsens signatur overdrive til bas. Dizzy Mizz Lizzy

Denne signaturpedal er bygget efter Martin Nielsens (bassist i Dizzy Mizz Lizzy) nøjagtige specifikationer i samarbejde med Peter Grønborg Dorvil fra Guitar Hunter. Dizzaster-pedalen har en unik kombination af kompression, drive og EQ-mixing for at få den kræsne tone, som Martin higer efter, når han hamrer tunge bastoner ud live eller i studiet med sit prisvindende band Dizzy Mizz Lizzy. Begrænset udgave på 250 stk. Udkommer 8. oktober og kan forudbestilles 15. september eksklusivt gennem guitarhunter.dk