Siden starten i 1986 har Fender Custom Shop været synonym med avancerede custom-guitarer - både specialbestillinger og utrolige masterbuilt-designs samt genskabelser af Fenders bedste og mest berømte guitarer fra 1950'erne og 1960'erne.

Her hos Guitar Hunter er vi autoriserede Fender Custom Shop- og Masterbuilt-forhandlere, og vi er stolte af at bygge bro mellem passionerede guitarentusiaster som os selv og nogle af de bedste guitarer, der nogensinde er lavet.

Historien om Fender Custom Shop

I over 30 år har Fender Custom Shop håndlavet nogle af de fineste og mest spektakulære guitarer. Projektet, der blev grundlagt af designingeniørerne Michael Stevens og John Page, startede i en garage, men blev hurtigt udbredt og fik stor indflydelse på både fritidsspillere og verdenskendte superstjerner.

Selvom 1950'erne og 1960'erne ligger mange dage bag os, er Fenders klassiske evergreen-guitarer stadig dybt værdsatte verden over. Men der blev ikke bygget så mange guitarer dengang, og for at holde de gyldne års guitardesigns til stede på nutidens marked og tilgængelige for guitarentusiaster overalt, har Fender Custom Shop genskabt mange af Fenders ikoniske designs, mens de også genopfinder klassikerne med moderne guitarteknik.

Fender Stratocaster

Gennem historien har Fender Stratocaster er måske Fenders mest elskede guitarmodel. Derfor findes der naturligvis mange forskellige versioner af Stratocasteren, både moderne versioner og vintage Custom Shop-genskabelser, og når det kommer til Stratocastere, er der meget at vælge imellem.

Fender Telecaster

Den Fender Telecaster var verdens første masseproducerede elguitar, og med mindre du har levet under en sten i en evighed, kender du også til Tele, hvis du ved noget om guitarer. Sammen med Fender Esquire dannede Telecasteren fremtiden for solidbody elguitarer og var selvfølgelig en kæmpe kommerciel succes, og det er den fortsat med at være lige siden.

Fender Jazzmaster

På tegnebrættet er Fender Jazzmaster var beregnet til at friste jazzguitarister med en solidbody elguitar, der kombinerede bekvemmelighed og kvalitet. Mens jazzfolket forblev ligeglade, vandt Jazzmaster udbredt accept fra 1960'erne og frem.

Tag et kig på vores Custom Shop-lager

Her hos Guitar Hunter både køber og sælger vi Fender Custom Shop-guitarer, og hvis du er på udkig efter en bestemt Custom Shop-model, som vi ikke har på lager i øjeblikket, eller hvis du er interesseret i at sælge din egen Custom Shop-guitar, er du velkommen til at ringe til os på +45 53616140 eller sende os en mail på sales@guitarhunter.dk.