Titelbillede

Artist Sale

Mads Langer sætter guitarer til salg hos Guitar Hunter

Kunstnersalg 1Mads Langer har siden 2006 toppet hitlisterne både nationalt og internationalt. Gode sangskrivere søger altid de bedste guitarer, som inspirerer dem til at skrive nye sange. Mads har gennem årene anskaffet sig en imponerende guitarsamling, men har nu besluttet sig for at skille sig af med en del af de fantastiske guitarer. Vi i Guitar Hunter er stolte af at kunne præsentere og sælge disse fine instrumenter. Salget kommer til at foregå online Lørdag den 1. oktober, men kan allerede nu ses her. Til hver guitar medfølger en personlig håndskrevet hilsen fra Mads.

Se mere her.

Tim Christensen sætter gammelt gear til salg hos Guitar Hunter

Kunstnersalg 2

Kære fellow guitar-gear-nørder

Igennem de seneste 6-7 år har jeg for alvor genopdaget min kærlighed til el-guitaren. Ikke mindst i forbindelse med gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014, udgivelsen af vores to seneste album (Forward In Reverse fra 2016 og Alter Echo fra 2020) og adskillige turnéer. Her har jeg haft anledning til en masse gear-nørderi - i den evige jagt på den gyldne tone. En masse forstærkere og pedaler er blevet afprøvet, både live og i studiet - nyindkøbte (af nyere og ældre dato) såvel som gamle modeller, jeg har haft stående. Det har været spændende og dejlig nørdet, og nysgerrigheden stopper nok aldrig. Skal jeg fortsætte med at give plads til nye ting, må jeg dog også give slip på nogle gamle. Det har jeg - med et lille stik i hjertet - besluttet.

Sammen med min gamle ven Peter Dorvil fra Guitar Hunter afholder jeg derfor et arrangement, hvor jeg sætter en masse af mit gamle gear til salg. Hovedsageligt forstærkere og pedaler. Alle sammen virkelig gode ting.

Se mere her.

Nogle af Kirk Hammetts guitarer har vi solgt i Guitar Hunter

Kirk Hammett fra Metallica har inspireret guitarister over hele verden i mere end fire årtier med sine mindeværdige og kraftfulde riffs og spillet nogle af de mest berømte guitarsoloer, der nogensinde er lavet. Hans indflydelse kan høres på utallige metal- og hard rock-albums. Vi er beærede over at kunne kalde Kirk en ven af butikken og over at kunne købe nogle fantastiske guitarer af ham:

Kunstnersalg 3

Hans sorte Fender Stratocaster fra 1959, som blev brugt til at spille Metallicas hit 'Nothing Else Matters' live på 'Hardwired To Self-Desctruct'-turen (WorldWired Tour).

Hans dyrebare ESP hed Scully/Caution og var i hans personlige samling i mere end 20 år, og den har været en af hans vigtigste rejseguitarer i mange år.

Vi og Kirk deler den samme passion for vintage og sjældne guitarer, og vi er derfor stolte af at have solgt ham nogle utrolige vintage-guitarer gennem årene.

Tjek dem ud her: