Titelbillede

Artist Sale

Mads Langer sætter guitarer til salg hos Guitar Hunter

Kunstnersalg 1Mads Langer har siden 2006 toppet hitlisterne både nationalt og internationalt. Gode sangskrivere søger altid de bedste guitarer, som inspirerer dem til at skrive nye sange. Mads har gennem årene anskaffet sig en imponerende guitarsamling, men har nu besluttet sig for at skille sig af med en del af de fantastiske guitarer. Vi i Guitar Hunter er stolte af at kunne præsentere og sælge disse fine instrumenter. Salget kommer til at foregå online Lørdag den 1. oktober, men kan allerede nu ses her. Til hver guitar medfølger en personlig håndskrevet hilsen fra Mads.

Se mere her.

OBS! Der er stadig guitarer tilbage og de kan nu købes i butikken eller online. Priserne er faste.

Tim Christensen sætter gammelt gear til salg hos Guitar Hunter

Kunstnersalg 2

Kære fellow guitar-gear-nørder

Igennem de seneste 6-7 år har jeg for alvor genopdaget min kærlighed til el-guitaren. Ikke mindst i forbindelse med gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014, udgivelsen af vores to seneste album (Forward In Reverse fra 2016 og Alter Echo fra 2020) og adskillige turnéer. Her har jeg haft anledning til en masse gear-nørderi - i den evige jagt på den gyldne tone. En masse forstærkere og pedaler er blevet afprøvet, både live og i studiet - nyindkøbte (af nyere og ældre dato) såvel som gamle modeller, jeg har haft stående. Det har været spændende og dejlig nørdet, og nysgerrigheden stopper nok aldrig. Skal jeg fortsætte med at give plads til nye ting, må jeg dog også give slip på nogle gamle. Det har jeg - med et lille stik i hjertet - besluttet.

Sammen med min gamle ven Peter Dorvil fra Guitar Hunter afholder jeg derfor et arrangement, hvor jeg sætter en masse af mit gamle gear til salg. Hovedsageligt forstærkere og pedaler. Alle sammen virkelig gode ting.

Se mere her.