Titelbillede

Genbrug: Mere end Bare Brugte Guitarer & Basser

Genbrug: Mere End Bare Brugte Guitarer &Amp; Basser 1 Brugte Guitarer

Hvad er Guitar Hunter Recycling?

Genbrug: Mere End Bare Brugte Guitarer &Amp; Basser 2 Brugte Guitarer

Det handler ikke bare om brugte guitarer og basser, men om kvalitetsinstrumenter, der er blevet gennemtjekket og toptunet på vores eget værksted.

Truss rods bliver justeret, bånd afrettet (og skiftet hvis nødvendigt), friske strenge, etc., så både lyd og spilbarhed er helt på toppen, så snart du tager den ned fra krogen og får den i hænderne.

Det betyder, at med Guitar Hunter-genbrug kan du ikke bare købe en superfedt brugt guitar eller bas, men du kan også bytte eller sælge os dit brugte instrument.


Sælg os din guitar eller bas

Hvis du har en fed guitar eller bas, som du ønsker at sælge, så kontakt os på: sales@guitarhunter.dk eller ring på 53 61 61 40 . Så tager vi en snak om, hvordan vi bedst muligt får dit instrument 'genbrugt'. Vi køber både elektriske og akustiske instrumenter.

Byt til genbrugs-nyt

Ja, OK, et spritnyt instrument får du ikke hos os, men du får et som spiller og lyder ligeså godt - faktisk ofte bedre - end et nyt instrument, men til en skarpere pris! Har du allerede en guitar eller bas, som du gerne vil bytte, så tag den med ind til os, og vi finder din nye genbrugte guitar eller bas sammen.

Køb genbrugsguitar guld

"You can't polish a turd...." siger man. Og det er rigtigt, vi tager kun brugte kvalitetsinstrumenter ind og giver dem den helt store 'recycle' omgang. Men en fed Standard Fender - US, Japan eller Mexico - eller fx en Gibson Les Paul Studio er som udgangspunkt fine kvalitetsinstrumenter, der efter en tur på vores værksted kommer ud på den anden side bedre end nogensinde. Bare billigere end fra ny.

Kig ind i butikken, prøv løs og bliv inspireret. Vi er sikre på, at du finder en fed guitar eller bas, som gerne vil med dig hjem!

Genbrug: Mere End Bare Brugte Guitarer &Amp; Basser 3 Brugte Guitarer

Peter Grønborg Dorvil
Guitarjæger