Tim Christensen 1

Kære Kunder!
Først og fremmest vil Tim og jeg sige tusind tak til alle som mødte op til en fantastisk eftermiddag i søndags. Arrangementet gik over alt forventning og stort set alt blev solgt. Det er vi yderst taknemmlige for. Der er kun to forstærkere samt lidt pedaler tilbage. Det er nu blevet frigivet på hjemmesiden så det kan købes. Ydermere er pedal listen opdateret, så man kan se hvad der fortsat er til salg.

Kontakt os for køb af pedaler.
Med venlig hilsen

Tim Christensen 2
Peter Grønborg Dorvil
Guitar Hunter

Tim Christensen Gear Sale

Kære fellow guitar-gear-nørder

Igennem de seneste 6-7 år har jeg for alvor genopdaget min kærlighed til el-guitaren. Ikke mindst i forbindelse med gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014, udgivelsen af vores to seneste album (Forward In Reverse fra 2016 og Alter Echo fra 2020) og adskillige turnéer. Her har jeg haft anledning til en masse gear-nørderi – i den evige jagt på den gyldne tone. En masse forstærkere og pedaler er blevet afprøvet, både live og i studiet – nyindkøbte (af nyere og ældre dato) såvel som gamle modeller, jeg har haft stående. Det har været spændende og dejlig nørdet, og nysgerrigheden stopper nok aldrig. Skal jeg fortsætte med at gives plads til nye ting, må jeg dog også give slip på nogle gamle. Det har jeg – med et lille stik i hjertet – besluttet.

Sammen med min gamle ven Peter Dorvil fra Guitar Hunter afholder jeg derfor et arrangement, hvor jeg sætter en masse af mit gamle gear til salg. Hovedsageligt forstærkere og pedaler. Alle sammen virkelig gode ting.

Kh.
Tim